Hirdetés

Megbotránkoztató filmmel készül Az emberi százlábú rendezője

|

Vajon mennyire fogja kiverni a biztosítékot a történet, amiben nők a szeptember 11-i események felvételeit nézve kényeztetik magukat?

Hirdetés

Bárhogyan is viszonyuljunk Az emberi százlábúhoz, azért azt szögezzük le, hogy nem nevezhető a filmművészet csúcsának, elsődleges célja inkább a megbotránkoztatás és polgárpukkasztás, mintsem a művészeti értékek átadása, azonban Tom Six mégis felrakta magát vele Hollywood térképére (csak hogy a két folytatással még ezt a keveset is lerombolja). Legújabb rendezésével azonban még ennél is messzebb merészkedik.

Hirdetés

A The Onania Club sztorija ugyanis a világ többi részének gyomrát is felkavarhatja, hát még az amerikaiakét, hiszen egy csapat tehetős nőre fókuszál, akik a nappaliban összegyűlve a világ szörnyűségeire, mint például a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokra maszturbálnak. Persze Six ezt követően egy Schopenhauer idézettel próbálja eladni nekünk, hogy új filmje sokkal többről szól majd a hatásvadász provokálásnál és a direkt megbotránkoztatásnál, de nem dőlünk be neki, sőt maximálisan elhatárolódunk. Íme az elrettentő példa: 

A The Onania Club elvileg még idén mozikba kerül, remélhetőleg a lehető legkevesebb helyen. A ti gyomrotokat is megviselte a teaser?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.