Hirdetés

The Oranges - Hugh Laurie traileren bolondozik

|

Doktor House, avagy ahogyan kevesen ismerik, Hugh Laurie újabb vígjátékban mutatja meg feledhetetlen humorát, ezúttal egy család élén bombázza nevetőizmainkat.

Hirdetés

Hugh Laurie előtt megnyíltak a lehetőségek a mozivilág felé a Doktor House befejezésével: övé a Mister Pip főszerepe, szarkasztikus főnököt játszik a Robotzsaru feldolgozásában és hamarosan bemutatják a The Oranges című családi vígjátékát. A filmet Julian Farino (Törtetők, Kergetjük az amerikai álmot) dirigálhatta, a sztoriban pedig két házaspár, a Walling és az Ostroff család él egymás mellett New Jersey külvárosában. Szoros baráti kötelék jellemzi kapcsolatukat, míg nem beüt a mennykő és Ostroffék lánya szakít vőlegényével és a szülők összeakarják hozni Wallingék fiával, Tobyval. A bonyodalmak akkor kezdődnek, mikor kiderül, hogy a lányt inkább a családfő érdekli és nem a fiú, ráadásul a férfi sem közömbös iránta...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.