Hirdetés

The Orville - traileren Seth MacFarlane sci-fi paródiája

|

A Family Guy alkotója a Star Treket és egyéb sci-fiket parodizál ki új sorozatában.

Hirdetés

A Fox közzétette a The Orville első előzetesét, amely betekintést enged az Emmy-díjas producer és író Seth MacFarlane (Family Guy, Ted) új sorozatába. A sci-paródiát megalkotó MacFarlane a tőle megszokott módon nem csupán a háttérben dolgozik, hanem a főszerepet is magára osztotta. Külön érdekesség, hogy a pilot epizódot a Vasember és A dzsungel könyve rendezője, Jon Favreau dirigálta.

Hirdetés

A The Orville cselekménye 400 évvel a jövőben játszódik és a címadó Orville nevű hajó legénységének kalandjait követi, akik felfedezik a világűr gyönyörű, ám olykor veszélyes pontjait. MacFarlane vígjátéka 2017-én őszén kerül adásba. Főbb szerepekben még Adrianne Palicki, Scott Grimes, Penny Johnson Jerald, Peter Macon, Mark Jackson, J. Lee, Halston Sage és Norm Macdonald.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.