Hirdetés

The Paperboy - Előzetes

|

Zac Efron is próbálkozik megmutatni tehetségét a High School Musical című limonádé után, nem csoda tehát, hogy egyre több komolyabb filmjét láthatjuk vásznon. Ezúttal a The Paperboy van soron.

Hirdetés

A The Paperboy című filmjével Efron részt vett a Cannes-i filmfesztiválon és igen szép eredményeket ért el, a nézők szerették. A The Paperboy egy thriller, amiben Zac Efron mellett feltűnik Matthew McConaughey és John Cusack, míg a női főszereplő Nicole Kidman. A rendezői székben Lee Daniels (Precious, Árnyékboksz), az utóbbi évek egyik legsikeresebb színesbőrű direktora ül. A főszerepben Ward, az újságíró áll, aki visszatér szülővárosába, mivel megölték a helyi seriffet. A tettes már börtönben ül és várja ítéletét és Ward rádöbben, hogy itt már semmilyen sztori sincs, mikor a tettes barátnője meggyőzi őt arról, hogy mégis lehetnek érdekességek az esetben, ráadásul az újságíró beleszeret a nőbe... A megjelenés október ötödikére tehető.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.