Hirdetés

The Perks of Being a Wallflower - Trailer és poszter

|

Itt van Stephen Chbosky nagy sikerű könyve alapján készült film első trailere, amit maga a szerző, Chbosky is rendez.

Hirdetés

A filmet szeptember 14-én fogják Amerikában bemutatni, és olyan nevek szerepelnek a filmben, mint Emma Watson (Harry Potter sorozat), Logan Lerman (Villámtolvaj - Percy jackson és az olimposziak) és Ezra Miller (Beszélnünk kell Kevinről). A történet szerint Charlie (Logan Lerman) új iskolába kerül és nehezére esik új barátokat szerezni, amíg Sam (Emma Wattson) és Patrick (Ezra Miller) "fel nem karolja". A könyv több mint 1 millió példányban kelt el Amerikában és 16 országban 13 nyelven jelent meg. Külön érdekesség, hogy a könyv felkerült a TOP3 legkárosabbnak tartott könyvek listájára családellenes tartalma, a kábítószerek, az öngyilkosság és a homoszexualitás ábrázolása miatt.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.