Hirdetés

The Prototype - Teaser trailer

|

Az Egyesült Államokban sikeres Act of Valor című akciófilm produkciós cége, a Bandito Brothers egy sci-fi készítésébe fogott, amiből már meg is nézhetünk egy több mint három perces videóanyagot.

Hirdetés

A történet egy kormányprogram emberszerű robotját (vagy robotizált emberét) követ nyomon, aki elmenekül a kormány elől. És ahogy az lenni szokott, a hatalom katonái mindent elkövetnek, hogy levadásszák az elszabadult tesztalanyt. A filmet a Bandito Brothers rendezője, Andrew Will írja és rendezi, a főszerepben pedig Neal McDonough (Amerika Kapitány: Az első bosszúálló), Joseph Mawle (Abraham Lincoln, a vámpírvadász) és Anna Anissimova látható. Az elszabadult karakter eléggé hasonlít a Hellboy Abe Sapienjére, a filmet pedig a Dictrict 9-hoz hasonlították, de a videójátékok közül is megemlítetünk kettőt: az inFamous és a véletlenül azonos című Prototype ugorhat be a játékostársadalomnak. A tovább mögött lássuk hát, tényleg hajaz-e az említett címekre a trailer!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.