Hirdetés

The Seige of Jadotville – itt az előzetes

|

Jamie Dornan egy háborús filmmel szeretné lezárni magáról a Mr. Szürke címkét, legalábbis ezt mutatja a The Seige of Jadotville című film előzetese.

Hirdetés

A filmet Declan Power azonos című könyve alapján készítették, és egy Pat Quinlan (Dornan) nevű parancsnokról szól, aki a '60-as években Kongóban a francia és belga zsoldosok ellen vezette az ír katonákat.

Hirdetés

A filmet október 7-én teszi elérhetővé a gyártó Netflix, de pár héttel korában, szeptember 19-én az ír mozikban is bemutatják majd. Jamie Dornan mellett a főbb szerepekben Mark Strong (Kingsman: A titkos szolgálat), Jason O'Mara (A kaptár 3.) és Guillaume Canet (Szeress, ha mersz) látható majd. A rendező a tulajdonképpen ezzel a filmmel debütáló Richie Smyth, a Power könyvből pedig Kevin Brodbin (Constantine - A démonvadász) írta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.