Hirdetés

The Son of No One - Trailer

|

A 2011-es Sundance fesztiválon mutatkozott be legelőször Channing Tatum és Al Pacino közös indíttatású alkotása, a The Son of No One, ami igen csak komoly témát dolgoz fel komoly hangvételben is.

Hirdetés

Jonathan White (Channing Tatum) és Vinnie (Tracy Morgan) gyermekkoruk óta elválaszthatatlan barátok. A sors mégis úgy hozta, hogy 16 évvel ezelőtt gyilkosságot követtek el, de közös beleegyezéssel arra jutottak, hogy nem beszélnek róla soha senkinek. Mostanra White megkapta a Milk becenevet a zsaruk között, ugyanis csinos kis karriert futott be a rendfenntartóknál, ráadásul szerető felesége és gyermeke várja mindennap haza. Vinnie vele szemben nem tudott tovább lépni a sötétségből, de az igazi bonyodalmak csak akkor kezdődnek, mikor White-ot nevezik ki azon körzet felelősévé, ahol régebben elkövették a gyilkosságot. Ha a titok napvilágra kerül, lőttek White életének. Mit tesz hát?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.