Hirdetés

The Space Between Us trailer - bolygók közötti love story

|

Milyen lenne a Mentőexpedíció, ha hozzáadnánk egy kis tiniszerelmet? A The Space Between Us megadja a választ rá, méghozzá többek között Gary Oldman bevonásával.

Hirdetés

Vajon a Mars és a Föld közötti hatalmas távolság képes legyűrni a szerelmet? Gardner Elliot (Asa Butterfield) a Marson született és tizenhat éves koráig mindösszesen a vörös bolygón élő tudósokkal lépett kapcsolatba, azonban megismerkedik a világhálón egy Tulsa (Britt Robertson) névre hallgató földi lánnyal és elhatározza, hogy meglátogatja a lányt. Csakhogy a teste a marsi körülményekhez alkalmazkodott...

Hirdetés

Asa Butterfield és Britt Robertson számára sem ismeretlen már a sci-fi műfaj, hiszen előbbi a Végjátékban, utóbbi a Holnapoliszban bizonyíthatott, de romantikus komédiába oltott sci-fiben még egyikőjüknek sem volt lehetősége szerepelni, egészen a The Space Between Us-ig, amelyet Peter Chelsom (Az óriás, Hölgyválasz) dirigált le Allan Loeb (21 - Las Vegas ostroma, Tőzsdecápák: A pénz nem alszik) forgatókönyve alapján. A Gary Oldman és Carla Gugino mellékszereplésével külföldön augusztus 19-én megjelenő, érzelmes film ígéretesnek tűnik, de az első előzetes mintha túl sok mindent lelőne a történetből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.