Hirdetés

The Suicide Shop - Traileren az öngyilkos animáció

|

Egy francia animációs vígjátékot köszönthetünk a már így sem csekély alkotások sorában, melyet Patrice Leconte rendezett és az öngyilkosságé benne a főszerep.

Hirdetés

A The Suicide Shop különös és furcsa világának középpontjában egy butik áll, ahol azok számára árulnak megfelelő eszközöket, akik szeretnének véget vetni az életüknek, de nem tudják, mivel is tehetnék meg. A történet ellenére vígjátéknak nevezhető animációt Jean Tuelé népszerű regényéből írta Patrice Leconte, a francia premier szeptember 26-ra esik, az amerikai szintén, míg a hazairól nincsenek információink. A tovább mögött az első előzetes leshető meg.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.