Hirdetés

The Umbrella Academy - ütős előzetesen a szuperhős suli

|

A számos díjjal kitüntetett képregénykötetek alapján készülő új sorozat a Netflixen fog debütálni.

Hirdetés

A Netflix továbbra sem akar kimaradni a már évek óta tartó szuperhős buliból, így a sorozatos Marvel szériák elkaszálása után a következő nagyobb sorozatukkal ők továbbra is ezen az úton szeretnének maradni. A most február közepén érkező The Umbrella Academy az azonos című képregényköteteket vette alapul, amiknek nemcsak a története, de még a megvalósítása is rendkívül érdekesnek ígérkezik - ahogy nyomtatásban, úgy a képernyőkön is.

Hirdetés

A történet szerint 1989 októberében 43 darab olyan szülés történt, ami nem volt előre betervezve, viszont ez egyáltalán nem tudható be véletlennek. Pontosan hét ilyen gyermeket tudott adoptálni a dúsgazdag Sir Reginald Hargreeves, aki azonnal felismerte különleges adottságaikat, hiszen ezen gyerekek szuperképességekkel rendelkeznek. Miután Hargreeves meghalt, a már felnőtt gyerekek egyedül maradnak az Akadémián, viszont nem sokáig élvezhetik a felügyelet nélküliséget, hiszen egyikük előre utazik a jövőbe, ahol meglátja, hogy nemsokára ki fog törni az apokalipszis. Ahogy lenni szokott, a hét kiválasztott összeáll, hogy megmentsék a Földet a kipusztulástól.

A Gerald Way és Gabriel Bá által írt és rajzolt képregények elég nagy sikernek örvendenek a mai napig (talán idehaza nem annyira ismerik ezeket, ami igaz a képregények nagy részére is), így nem volt kérdés, hogy előbb vagy utóbb adaptálni fogják a képernyőkre is. A Netflix által pedig világszinten elérhetővé válik majd mindenki számára, viszont erre még február 15-ig várnunk kell. A The Umbrella Academy első évada olyan színészekkel fog debütálni, mint a Golden Globe-díjra jelölt Ellen Page (Juno), Tom Hopper (Trónok harca), vagy éppen Adam Godly (Breaking Bad).

 

Ti adtok majd egy esélyt a sorozatnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.