Hirdetés

The Watch - Trailer #2

|

A korhatáros előzetes után ezúttal egy mindenki által megtekinthető videó jelent meg a korábban Neighborhood Watch címen futó űrlényes vígjátékhoz. A régiek mellé új poénokat is kapunk és végre láthatunk egy űrlényt is.

Hirdetés

A képen látható négy színész (balról jobbra: Richard Ayoade, Ben Stiller, Vince Vaughn és Jonah Hill) egy szomszédsági figyelőszolgálat során idegen civilizáció nyomaira bukkan a környéken. Az ő feladatuk megvédeni a mit sem sejtő családokat a veszélytől. A további szerepekben olyan neveket találhatunk, mint Billy Crudup, Will Forte, Rosemarie DeWitt és Nicholas Braun. Az Akiva Schaffer által rendezett komédia július 27-én kerül a mozikba. Gondolom ismeritek a dörgést: kattintás után előzetes. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.