Hirdetés

The Way, Way Back - Előzetes

|

Egy új vígjáték trailerét sodorta felénk a szél, amely impozáns szereplőgárdával próbál meg helyet találni magának a filmiparban.

Hirdetés

A The Way, Way Back nevű komédia rendezését és forgatókönyvét a Nat Faxon és Jim Rash duó vállalta, akik korábban a George Clooney nevével fémjelzett Utódok szkriptjét körmölték. A sztori középpontjában egy 14 éves Duncan nevű fiú (Liam James) áll, aki édesanyjához (Toni Colette) és annak új barátjához (Steve Carrell) utazik nyaralni, majd összetalálkozik a helyi vízipark vezetőjével (Sam Rockwell) és megismerkedik egy lánnyal is (AnnaSophia Robb). A Kalandpark-szerű koncepció egy kellemes nyári filmet ígér, amelyben komikus és drámai elemek egyaránt megtalálhatóak. A stábban a fenti színészek mellett Rob Corddry, Maya Rudolph és Amanda Peet kaptak még helyet, a külföldi megjelenés július 5-re esik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.