Hirdetés

The Wolf of Wall Street - DiCaprio és Scorsese trailere

|

Martin Scorsese visszatér ahhoz, amihez nagyon ért, a brókerek világához. Ehhez pedig olyan főszereplő dukál, aki filmről-filmre egyre jobb lesz, ő pedig adott Leonardo DiCaprio képében.

Hirdetés

A The Wolf of Wall Street Jordan Belfort önáletrajzi írásán alapul, aki egy keményen bulizó, drog és alkoholfüggő bróker volt, majd 1998-ban adatcsalásért és pénzmosásért elítélték és 22 hónapot kellett börtönben töltenie. Az ő története elevenedik meg a vásznon Martin Scorsese rendezésében és Leonardo DiCaprio főszereplésével, a forgatókönyvet pedig az Emmy-díjas Terence Winter (Maffiózók, Gengszterkorzó) szállította. A mellékszerepekben Jonah Hill, Kyle Chandler, Jean Dujardin, Jon Bernthall, Matthew McConaughey és Rob Reiner látható. A külföldi premier november 15-re lett kitűzve, a hazairól még nincs infó.

Update: magyar szinkronos előzetessel kiegészítve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.