Hirdetés

The Woman in the Fifth - Trailer és poszter

|

A film 2011-ben mutatkozott be a Torontói Filmfesztiválon, és június 15-től a nagyközönség is láthatja az alkotást. Ebből az alkalomból az ATO Pictures elérhetővé tett egy előzetest és egy posztert.

Hirdetés

A sztori közzépontjában egy rossz helyzetben lévő író (Ethan Hawke) úgy dönt, elutazik Párizsba, hogy közelebb legyen kislányához, aki az azóta már a férfitól elidegenedett exfeleségével él. Éjjeliőrnek áll, és abban bízik, hogy az éjszakai nyugalom segít gondolkodni a következő könyvén. Egyik nap viszont találkozik egy rejtélyes nővel (Kristin Scott Thomas), akivel romantikus kapcsolatba bonyolódik. A nő nem árulja el, ki ő és honnan jött, s a találkáikra is szigorú szabályokat tűz ki. Az író körül egyre több hulla bukkan fel, meg is vádolják őt gyilkossággal, így elkezd kutatni a gyanús nő után. A thrillert Pawel Pawlikowski írta és rendezte. A tovább mögött megtaláljátok a trailert és a posztert.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.