Hirdetés

The Words - Trailer (Update)

|

A film a Sundance Filmfesztiválon mutatkozott be, és szeptember 21-től a nagyközönség is láthatja. A húzónév Bradley Cooper és Jeremy Irons, a központi téma pedig a plagizálás és az ezzel járó dilemma.

Hirdetés

Brian Klugman és Lee Sternthal filmjében Bradley Cooper egy írót alakít, aki egyik nap talál egy kopott aktatáskát, s abban egy eltűnt kéziratot. Mivel nem megy neki az írás, úgy dönt, magáénak mondja a talált művet, amivel hatalmas sikerre tesz szert. Amikor viszont találkozik a kézirat igazi szerzőjével (Jeremy Irons), szembe kell néznie tettével, s viselni kell a plagizálás következményeit. További szerepekben Dennis Quaid, Olivia Wilde, Zoe Saldana, Ben Barnes és J. K. Simmons látható. Kattintás után megnézhető a trailer, és két korábbi posztert is mutatunk nektek, bepótolandó az elmaradást.

Update: Nézhető a film feliratos előzetese

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.