Hirdetés

Third Person - Nemzetközi Trailer

|

Nem, nem egy új játék, hanem egy új romantikus dráma érkezik elég komoly színészfelhozatallal Paul Haggis keze alatt. Olivia Wilde, Liam Neeson, Mila Kunis, James Franco, Adrien Brody és Kim Basinger egy filmben? Kíváncsian várjuk!

Hirdetés

Az író-rendező Paul Haggis (Ütközések, A következő három nap) visszatért indie gyökereihez és bemutatta legújabb drámáját a tavalyi Toronto-i Nemzetközi Filmfesztiválon, amit a Sony Pictures Classic fel is karolt novemberben. Ma pedig itt van az első előzetes a filmből, melyben a fent említett szereplőkön kívül még feltűnik Maria Bello és Moran Atias is. A történet három különböző pár életébe enged bepillantást akik Párizsban, Rómában és New York-ban élnek, ám mégis valamilyen módon kapcsolatban állnak egymással. Szép lassan kiderülnek a kapcsolatok sötét kis titkai és a film célja bemutatni, hogy az élet nem épp egyszerű: lehet megtévesztő, dühvel és féltékenységgel teli, de igazán örömteli is. Ez egyelőre egy nagy kliséhalmaznak hangzik, de az ilyen filmeknél már ritkák is az újítások, sokkal inkább a tálalás lesz a fontos. A Tovább után megnézhetitek az előzetest és eldönthetitek magatok, hogy megér-e számotokra egy nézést. A film még 2014-ben mozikba kerül az ígéretek szerint.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.