Hirdetés

This Is 40 - Trailer #2

|

A Felkoppintva című film mellékszereplői, Paul Rudd és Leslie Mann karakterei saját mozit kapnak, melyet szintén Judd Apatow rendező dirigál és This is 40 címre hallgat.

Hirdetés

Judd Apatow (40 éves szűz, Felkoppintva, Ki nevet a végén) látott elég potenciált a Felkoppintva című film két mellékszereplőjében, ezért összeszedte az őket alakító színészeket és elkészíti a spin-offot. Paul Rudd és Leslie Mann karaktere negyvenes éveinek nehézségeivel küzd, amolyan félig tragikus, félig komikus módon. A stábban esélyt kapott még Jason Segel, Melissa McCarthy, Megan Fox, Albert Brooks, Lena Dunham és Ryan Lee. A film december 21-én kerül a külföldi mozikba, a második előzetes a folytatásban nézhető.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.