Hirdetés

Thomas Jane Chuck Norris nyomdokaiba lép az Amerikai kopó előzetesében

|

Még Londonban sincsenek felkészülve egy jenki féktelen igazságosztására.

Hirdetés

Látva a John Wick franchise sikerét, egyáltalán nem meglepő, hogy Hollywood igyekszik kihozni a legtöbbet a "kiöregedett színész a világ ellen" felállású akciófilmekből. Liam Neeson, Bob Odenkirk, illetve Keanu Reeves után Thomas Jane-t sikerült előhúzni a kalapból, és hogy megerősítsék a koncepciót, még a Walker, a texasi kopót, azaz Chuck Norrist is megidézik általa.

Jane ugyanis egy texasi rangert fog alakítani a hamarosan debütáló Amerikai kopó című filmben. A magyar nyelvű trailert lessétek meg alább.

Hirdetés

Jane mellett John Malkovich is felbukkan, mint a brit titkosügynökség egyik magas rangú tisztje, aki Jane rangerét bízza meg egy Londont fenyegető terrorista likvidálásával. Jane-nek nemcsak a rosszfiúkkal gyűlik meg a baja, hanem a brit protokollal is, mivel őfelsége titkosszolgálata nem nézi jó szemmel, hogy a cél érdekében mindent és mindenkit felrobbant és szétlő a tengerentúli jenki.

Aki emlékszik még, a 2000-es évek elején Jane magát a Marvel képregényekből ismert Megtorlót is alakította egy film erejéig, úgyhogy ez a zúzós szerep nem áll teljesen messze tőle - bár az is igaz, hogy az elmúlt években leginkább csak a Térség című sorozatból lehetett ismerős az arca, amennyiben a nézők egy bizonyos szint alá nem süllyedtek. Az Amerikai kopó az előzetes alapján egy komolytalan akcióorgia lesz (az a bajusz Jane arcán mindent elárul!), és ennek szellemében lesz érdemes beülni rá a mozikba június 15-től. 

Ti kedvet kaptatok a trailer alapján a filmhez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.