Hirdetés

Thor 2 - Videó a forgatásról

|

Képeket már láthattunk a Thor: The Dark World forgatásának egy bizonyos fázisáról, ahol egy falu áll éppen támadás alatt, melyet Thor és társai védnek meg.

Hirdetés

A Thor folytatásának forgatása éppen Angliában zajlik, ahonnét nem csupán képeket, de egy forgatási videót is sodort felénk a szél. A videóban feltűnik Thor (Chris Hemsworth) és Sif (Jaimie Alexander) is, de láthatunk csomó maszkot és a képzeletbeli falut, melyben két királyság között zajlik a háború és Thor menti meg a küzdő feleket a további vérontástól. A Thor: The Dark World 2013. november nyolcadikán kerül kiadásra Alan Taylor (Maffiózók, Mad Men, Író és kamuhős, Trónok harca) rendezésében. A főbb szerepekben: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Natalie Portman, Jaimie Alexander, Stellan Skarsgard, Christopher Eccleston, Kat Dennings, Idris Elba, Anthony Hopkins, Zachary Levi és Ray Stevenson.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.