Hirdetés

Thor: Ragnarök - zúz az első előzetes, mint Hulk ökle (Frissítve)

|

Ha eddig kétkedve fogadtad Thor harmadik kalandját, akkor gyorsan vágd sutba minden kétségedet. FRISS: már szinkronosan is nézhető!

Hirdetés

Végre befutott a Thor: Ragnarok első előzetese és bár az előző két rész fényében azért voltak bennünk kétségek, Taika Waititi filmje már most hipervagánynak tűnik.

Hirdetés

Asgardra nehéz idők járnak (már ha ezek után járnak még egyáltalán), Thort bebörtönözik az univerzum másik felében a Mjölnir nélkül, és gladiátormeccsre kényszerítik, de legalább összefut egy régi haverral. Szerencsére úgy fest, hogy ez nem megy át egy Loki különfilmbe (Tom Hiddleston is éppenhogy csak felbukkan), ellenben Cate Blanchettől már most hidegrázást kapunk, miközben headbanggelünk a monitort bámulva a Led Zeppelint hallgatva. Ha Logannek is harmadjára jött össze, akkor talán a Magasságos Thornak is megvan rá minden esélye. A Thor: Ragnarok november 3-án kerül a mozikba, Chris Hemsworth, Cate Blanchett, Tom Hiddleston, Jeff Goldblum, Mark Ruffalo, valamint Anthony Hopkins főszereplésével.

Szinkronos:

Eredeti:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.