Hirdetés

Thor: Sötét világ - Az első TV Spot

|

A trailerek után befutott a Thor: Sötét világ legelső TV reklámja is, amely mindösszesen egy percet lop el az életetekből, de érdemes megnézni a premier előtt, mivel tartalmaz új jeleneteket is.

Hirdetés

A Thor: Sötét világ című folytatásról már szinte mindent leírtunk, amit le lehetett (a címkéken keresztül mindent megtaláltok), viszont azt érdemes hozzátenni, hogy házi Marvel szakértőnk szerint újraforgatásokra volt szükség Loki (Tom Hiddleston) esetében, mivel időközben rájöttek, hogy nagyobb szerepet szánnak neki. Az Alan Taylor (Trónok harca) rendezésében készült Thor: Sötét világ november 14-én kerül a hazai mozikba (egy héttel az amerikai premier után), ne maradjatok le róla.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.