Hirdetés

Thor: Sötét világ - Klipek és kulisszák mögötti videók

|

A nyakunkon a Thor: Sötét világ megjelenése, ebből adódóan a Marvel is rákapcsolt és újabb két, fejenként egy perc körüli klipet, valamint két kulisszák mögötti videót nézhetünk meg a filmről.

Hirdetés

Ismét felhívjuk rá a figyelmet, hogy aki nem szeretné a Thor: Sötét világ jeleneteinek nagy részét már előre látni, az csak óvatosan járjon el a klipek és tv spotok megtekintésével. A mai két videó közül az elsőben Jane (Natalie Portman) vonja kérdőre Thor-t, hogy merre járt, míg a másodikban Sif (Jaimie Alexander) és a többi asgardi harcol, majd megérkezik a megmentőjük a Mjölnirt (TomiStark szerint Möjmöj) lóbálva. A folytatásban aért helyet kapott más is. A Thor: Sötét világ Alan Taylor (Trónok harca) rendezésében készült és november 14-én jelenik meg hazánkban olyan színészekkel, mint Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgard, Idris Elba, Christopher Eccleston, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Jaimie Alexander, Anthony Hopkins, Rene Russo és Adewale Akinnouye-Agbaje. Várjátok már?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.