Hirdetés

Újabb előzetesen a Star Wars: Lázadók

|

Thrawn admirális fenyegetőzik a Star Wars: Lázadók legújabb kedvcsinálójában.

Hirdetés

A Star Wars nem csupán a nagyvásznon támadja be a rajongókat, hanem a TV képernyőkön is, igaz továbbra is csak a kisebbeket. A Star Wars: Lázadók első két évada nem volt mentes olykor a valóban gyermekded epizódoktól, de a második szezon fináléja már egy sokkal sötétebb jövőképet vetített elő Ezráék számára. És mint a Star Wars Celebration-ön közzétett előzetesből kiderült, az Inkvizítor és maga Darth Vader után hőseinknek újabb kultikus gonosztevővel kell szembenézniük Thrawn admirális személyében.

Hirdetés

A hardcore Star Wars rajongók jól ismerik Thrawn figuráját, hiszen először az 1991-es A birodalom örökösei című regényben tűnt fel a kék vérű (és bőrű) generális. Amelynek történései (számos más könyvvel és játékkal egyetemben) immáron nem részesei a Star Wars kánonnak, A brand élén álló Kathleen Kennedy-ék viszont úgy láthatták jónak, ha egy ilyen kultikus karaktert nem hagynak veszni, éppen ezért maga Thrawn és az ő taktikai tudása keseríti meg a lázadók életét, de az új poszter és a rövidke kedvcsináló szerint a még mindig nehezen kimúlni kívánkozó Darth Maul is keresztbe tesz nekik.

A történések 5 évvel játszódnak az Egy új remény előtt, Thrawn-t pedig Lars Mikkelsen (Sherlock 3. évad) szólaltatja meg és a premierre sem kell sokat várni, ugyanis az szeptember 24.-én esedékes a Disney XD-n.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.