Hirdetés

Ti is medencefóbiások lesztek az Éjszakai merülés legújabb trailerétől

|

Talán nem lesznek kevesen, akik ezek után kétszer is meggondolják a házi medencébe való befektetést.

Hirdetés

Gyerekként ki ne vágyott volna saját úszómedencére a kertes ház hátsójában?! Idáig eme gyermeki vágy azon kevés ötletek egyike volt, amire még nem repült rá keselyűként a horrorzsáner, de ami késik ugyebár…

Jövőre érkezik a Blumhousetól és James Wan producerkedésében a Night Swim, avagy magyarul az Éjszakai merülés, aminek második előzetesét alább megleshetitek.

Hirdetés

A látottak után már csak abban bízhatunk, hogy Bryce McGuire filmjének legjobb jeleneteit nem lőtte le ez a kétperces ízelítő. A film egyébként egy 2014-es rövidfilm feldolgozása lesz, az egész estés verzióban pedig Wyatt Russell, Kerry Condon, Amélie Hoeferle és Gavin Warren fognak szerepelni.

Az Éjszakai merülés 2024. január 4-én kerül a hazai mozikba, úgyhogy az újév első horrorját köszönthetjük majd benne. Ti meglesitek majd a medencés horrort?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.