Hirdetés

Tizenöt éves a Donnie Darko, még trailert is kapott

|

Bemutatásának tizenötödik évfordulója alkalmából a Donnie Darko újból vetítésre kerül az Egyesült Királyságban, ehhez pedig egy leporolt, 4K-s trailer is dukál.

Hirdetés

Ó, hogy telik az idő - jövő hónapban lesz tizenöt éve annak, hogy Richard Kelly legelső (és egyben talán legjobb) filmjét először megnézhettük. Azok, akik az Egyesült Királyságban tartózkodnak és a film rajongójának mondják magukat, szerencsével járnak, hiszen megtekinthetik nagy vásznon csudijó, felújított 4k minőségben - akik pedig valamilyen oknál fogva nincsenek a U.K.-ben, hát azoknak itt az előzetes, amiben feleleveníthetik a sokak által mesterműnek titulált alkotást.

Hirdetés

A Donnie Darko egy fiatal fiú (Jake Gyllenhall) történetét meséli el, akit egy nap meglátogat egy nyúlkosztümbe bújt figura, hogy az megjósolja számára a világvégét. Donnie igyekszik tenni valamit az ügy érdekében, miközben a cselekmény egyre csak bonyolódik és közben egy depressziós, antiszociális tinédzser lelkének bensőjébe is betekintést nyerhetünk. Jake Gyllenhall-nak ez volt az első nagyobb szerepe, ahogy testvére Maggie Gyllenhall-t is itt láthattuk elsők között, a tapasztaltabbak közül pedig Drew Barrymore és Patrick Swayze remekel. A film később folytatást is kapott S. Darko címen 2009-ben, de az már DVD-re száműztetett és az eredeti film alkotói Daveigh Chase kivételéven nem vettek részt az elkészülésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.