Hirdetés

To Rome With Love - Trailer

|

Woody Allen legutóbbi filmje mind a mozikban (150 millió dollár világszerte), mind a díjátadókon (Oscar a legjobb eredeti forgatókönyvért) sikeresnek bizonyult. Az Éjfélkor Párizsban után ezúttal az olasz fővárost csodálhatjuk meg.

Hirdetés

A film négy komikus szálból épül fel, a közös pontjuk pedig, ahogy a cím is sugallja: Róma. Egyik szál egy férjet (Woody Allen) és feleségét (Judy Davis) követi, amint meglátogatják leendő vejüket a fővárosban, aztán láthatunk egy Leopoldo nevű fazont (Roberto Benigni), akit egy filmsztárral kevernek össze. A harmadik központi figura egy építész (Alec Baldwin), aki barátait látogatja meg, végül, de nem utolsó sorban pedig egy újdonsült pár szeretné meglátogatni rokonait, helyette viszont eltévednek a városban. Woody Allen és Roberto Begnini hosszabb szünet után állnak újra kamerák elé; előbbi utoljára a 2006-os Fülesben, utóbbi pedig a 2005-ös Tigris a hóban című filmben szerepelt. Az Amerikában június 22-én nyitó komédiában láthatjuk még Jesse Eisenberget, Ellen Page-t, Greta Gerwiget és Penelope Cruzt. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.