Hirdetés

Több világvége forgatókönyv valósul meg a Warning előzetesében

|

A Lionsgate-től érkező sci-fi thrillerben többek között Thomas Jane is felbukkan.

Hirdetés

Alighanem benevezhetne a Warning, a Lionsgate legújabb sci-fi thrillerje az év legzavarosabb trailereinek fesztiváljára, hiszen első megtekintés után nehéz belőni a cselekmény fősodorját anélkül, hogy megnéznénk a hivatalos szinopszist. Az előzetes Thomas Jane asztronauta karakterével indít, amint éppen egy műholdat szerel, mielőtt egy elektromos kisülés kilökné őt az űrbe. A folytatás pedig… nézzétek meg.

Hirdetés

Hivatalosan a Warning a nem túl távoli jövőben játszódik, és azt hivatott bemutatni, hogy mi történik az emberiséggel, amikor már az emberi kapcsolatokat teljesen felváltotta a mindentudó technológia. Ha ez önmagában nem lenne eléggé félelmetes, ezt még megfejelik azzal, hogy egy világméretű vihar révén ez a technológia meghibásodásra kerül, ami halálos következményekkel fog járni.

Földre hulló aszteroidákon kívül megkapjuk Alexát, akit már csak Istennek hívnak a jövőben, mindenféle rejtélyes víziót, világvége visszaszámlálót, és még sok mást. Az nem teljesen tiszta a trailerből, hogy antológia szerű fejezetekből fog állni, vagy a jelenleg szerteágazónak tűnő cselekményszálak össze fognak-e érni.

Thomas Jane mellett Alex Pettyfer, Alice Eve, Annabelle Wallis, Benedict Samuel, Charlotte Le Bon, Patrick Schwarzenegger, Rupert Everett, Tomasz Kot, Kylie Bunbury és Garance Marillier is fel fog bukkanni a Warningban, ami Agata Alexander nagyjátékfilmes rendezői debütálása lesz.

Nektek tetszik a Warning előzetesének keszekuszasága?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.