Hirdetés

Tökéletes katona - Day of Reckoning – Újabb, hosszabb trailer és képek

|

A Feláldozhatók sztárjai, Dolph Lundgren, Scott Adkins és Jean-Claude Van Damme új akciófilmben lövöldöznek, ami mégis ismerős lehet a rajongóknak. Ez nem más, mint a Tökéletes katona újabb epizódja.

Hirdetés

A nyár során láthattuk ezeket a sztárokat akciózni a Feláldozhatók 2-ben, és most újra együtt játszanak a Tökéletes katona új részében. John Hyams filmjében Adkins játssza a hős szerepét, aki Luc Deveraux-ra vadászik, mert az megölte feleségét és lányát. Ezúttal nem egyedül van a gonosz szerepében, társul mellé Lundgren is. A folytatásban megtalálhatjátok a trailert, a képeket és a hivatalos szinopszist!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.