Hirdetés

Tom Hanks, Robin Wright és Robert Zemeckis újra együtt, itt a Here előzetese

|

Mind tudjuk, hogy melyik film jut eszetekbe erről a hármasról.

Hirdetés

A Forrest Gump kétségtelenül minden idők egyik legkiválóbb filmje. A legtöbb jelenete belénk égett, és mindenkinek van legalább egy olyan idézet a fejében, amit bármilyen helyzetben fel tud idézni. Épp ezért nem véletlen, hogy ha ennek a filmnek a stábja újra összeáll, mindenki feszült figyelemmel figyel. 

Hirdetés

Főleg, ha egy annyira érdekes koncepcióval találkozhatunk, mint a Here esetében. A mozi különlegességét az adja majd, hogy a kamera az egész film során nem mozdul majd. Egyetlen család életét követjük nyomon, akik - az amerikai nagyregényekhez méltó módon - az ország történelmének legfontosabb fordulópontjain vezetik végig a befogadót. 

A történet elején megismerjük a háborús veteránt, Alt (Paul Bettany), illetve feleségét (Kelly Reilly), akik életet adnak egy gyereknek (Tom Hanks), aki később a film főszereplőjévé lép elő. Barátnőjét pedig nem más alakítja, mint Robin Wright, azaz ismét összeáll a Forrest Gump legendás párosa. A két színészhez és a rendezőhöz hasonlóan Eric Roth forgatókönyvíró is visszatér. 

A különleges filmet november 15-én mutatják be az amerikai mozik, s őszintén remélhetjük, hogy a hazai mozikban is meg lehet majd tekinteni. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.