Hirdetés

Tom Hanks robottal és kutyával bandázik a Finch előzetesében

|

Nagy baj nem történhet, ha Tom Hanks a legjobb barátod.

Hirdetés

Tom Hanks legújabb filmjében egy természeti katasztrófát túlélt férfit (Finch) alakít, aki a lakhatatlanná lett Földön próbál meg érvényesülni és egy jobb élet után kutatni egy általa épített robot, valamint egy kutya társaságában. A film a frissen kijött előzetese alapján egyszerre tűnik aranyos road movie-nak és standard, ám valamivel barátságosabb poszt-apokaliptikus science-fictionnek. 

Hirdetés

A Finch valahol eszünkbe juttathatja a Will Smith nevével fémjelzett Legenda vagyokot, ugyanis itt is egy hasonlóan magányos szituációt vázol fel az előzetes. Azzal a különbséggel, hogy Hanks-nek itt egy kutya mellett egy robottársasága is van, akivel el tudja magát szórakoztatni. Nézzük is az előzetest: 

A filmet Miguel Sapochnik rendezte, aki eddig főként sorozatok egyes epizódjai felett bábáskodott (A törvény nevében, Trónok harca, Banshee) és a 2010-es Végrehajtók óta ez lesz az első nagyjátékfilmje. A forgatókönyvet Craig Luck és Ivor Powell írták (és mindketten kezdő íróknak számítanak az IMDb tanúsága szerint), magát az alkotást pedig majd november 5-én láthatják azok, akik előfizettek az Apple TV+-ra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.