Hirdetés

Tom Hanks újra nyomoz - új traileren az Inferno

|

Robert Langdon-nak világot kell mentenie.

Hirdetés

Valahol egészen biztos van egy rajongói tábora ezeknek a filmeknek (A Da Vinci-kód; Angyalok és démonok), az a rajongói tábor pedig egészen biztos tűkön ül, hogy láthassa végre az új Robert Langdon-kalandot. Nekik van egy jó hírem: ez az új előzetes még többet fed fel a cselekményből és a történetből.

Hirdetés

A többieknek nem túl jó hír, hogy ez a film is (nevezhetjük Langdon-trilógia befejező részének?) - hasonlóan az előzőekhez - magán hordozza egy drágább tévéfilm, vagy filmsorozat pilotjának bukéját. Ami alapvetően nem lenne problémás, ha kis képernyős matériáról beszélnénk, de ez így nagy vásznon nem feltétlen túl vonzó, hiába forgatták kicsiny hazánkban. Az egészről üvölt, hogy igazából senki nem akarta leforgatni a stúdión kívül (ők is csak azért, mert korrektül fialtak az előző filmek), Tom Hanks pedig unottabbnak tűnik, mint valaha. Persze nem szabad előre leszólni semmit, még az is megtörténhet, hogy meglepően jó lesz. Megtörténhet. A történet mindenesetre arról szól, miként próbálja meg megállítani Langdon a világvégét, aminek kulcsa Dante Pokoli színjátékában keresendő. 

Az Inferno Ron Howard rendezésében készül és olyan színészeket láthatunk benne, mint Tom Hanks, Felicity Jones, Omar Sy, vagy Irrfan Khan. A hazai mozikban október tizenharmadikától láthatjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.