Hirdetés

Tom Hiddleston és Claire Danes egy mitológiai szörny nyomába erednek

|

Befutott az AppleTV+-ra érkező Az essexi kígyó című sorozat előzetese.

Hirdetés

Nem akármilyen páros állt össze az AppleTV+-nál Claire Danes és Tom Hiddleston személyében, Az essexi kígyó című limitált széria pedig most előzetest villantott. A május 13-án dupla résszel elrajtoló soroz Sarah Perry azonos című, díjnyertes regényét adaptálja, ami a tudomány és a hit közötti dilemma korszakos kérdésével játszadozik el, kosztümös körülmények között.

Hirdetés

Danes, aki már a Homelandben többször is megcsillogtatta drámai oldalát, ezúttal is egy komplex, tudományos gondolkodású karaktert fog alakítani, míg Hiddleston az essexi közösség pásztoraként formálja meg Danes ellenpólusát. Az a trailerből is kiderül, hogy aki pusztán az essexi kígyó rejtélye miatt csatlakozna be a sorozatba, az mérsékelje az elvárásait, hiszen leginkább a drámai részen lesz a hangsúly.

Az essexi kígyó hat részből fog állni, a május 13-i premiert követően pedig heti rendszerességgel nézhetjük meg a soron következő epizódot a június 10-i fináléig. Nektek tetszik a trailer hangulata?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.