Hirdetés

Tomb Raider trailer - Lara Croft bekeményít

|

Hasonlóan a legutóbbi Tomb Raider videojátékok címszereplőjéhez a filmbéli Lara Croftot is átszabták a korábbihoz képest, akit a túlélés kényszerít rá, hogy felnőjön. Az előzetes alapján már belőhetjük, hogy mire számíthatunk tőle és hát...

Hirdetés

Angelina Jolie után Hollywood egyik jelenlegi legígéretesebb színésznője, Alicia Vikander (avagy Mrs. Fassbender) bújhat a bájos műkincsvadász és sokat próbált túlélő, Lara Croft szerepébe, akit a Crystal Dynamics népszerű Tomb Raider videojátékai ihlettek. 

Hirdetés

Lara Croft egy különc kalandor gyermeke, aki eltűnt, mikor még a lány tinédzser volt. Most egy 21 éves fiatal nő, akinek nincs igazi életcélja, csupán próbálja fenntartani magát abból, hogy biciklis futárként dolgozik. Elhatározza, hogy a kezébe veszi a sorsát és dacára annak a hét évnek, ami elmúlt édesapja felszívódása óta, megpróbálja felkutatni őt. A főszerepben az Oscar-díjas Alicia Vikandert köszönthetjük, aki Roar Uthaug (Hideg préda, Menekülés) mutathatja be, hogy milyen az, ha túl kell élni, méghozzá minden áron: 

Az új Tomb Raider film a tervek szerint 2018. március 16-án jelenik meg a tengerentúlon. A mellékszerepekben feltűnik Dominic West, Walton Goggins és Daniel Wu is. Tetszetős?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.