Hirdetés

Tommy Lee Jones és Jamie Foxx a korrupció ellen lépnek fel a The Burial előzetesében

|

A két Oscar-díjas színész nevével fémjelzett dráma igaz történeten alapul.

Hirdetés

Megjelent a The Burial első előzetese, mely október 13-tól lesz elérhető az Amazon Prime Video kínálatában. Tommy Lee Jones egy elkeseredett temetkezési vállalkozót alakít, aki felkér egy ügyvédet (Jamie Foxx), miután családi vállalkozása veszélybe keveredik.

A történet egyszerre szól a korrupcióról, az intézményesült rasszizmusról, ugyanakkor a rendszerkritikán túlmenően a karakterek személyes drámájára is fókuszál.

Hirdetés

A The Burial egyébként egy '90-es évekbeli The New Yorker-cikket dolgoz fel, ami nem csak témájában, de címében is megegyezik a filmmel. A rendezői feladatokat Maggie Betts (Novícia, The Carrier) látta el, a forgatókönyvön pedig Doug Wright (Quills) dolgozott. A The Burial előzetese alább megtekinthető:

Jones és Foxx mellett feltűnik a filmben többek között Jurnee Smollett (Ragadozó madarak, Lovefcraft Country), Mamoudou Athie (A 81-es számú archívum, Jurassic World: Világuralom), Pamela Reed (Ovizsaru, Junior) és Alan Ruck (Meglógtam a Ferrarival, Utódlás). 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.