Hirdetés

Törnek a csontok a Kickboxer új előzetesében

|

Van egy kis Damme is.

Hirdetés

Az 1989-es Kickboxer nem nevezhető túlontúl jó filmnek, viszont jó szívvel gondolunk vissza rá köszönhetően Van Damme-nak, pofonegyszerű sztorijának és korrekt küzdősport-jeleneteinek. Az, hogy Hollywood újraforgatja a filmet, nem blaszfémia (bár jogos a kérdés, hogy miért nem találnak ki valami újat), hiszen miért is ne lehetne meg egy újabb generációnak a Kickboxer-élménye? 

Hirdetés

A film legújabb előzetese nem árul zsákbamacskát: büszkén hirdeti magát, mint csontzúzda-akciófilmet, amiben nem más, mint David Bautista (a Spectre verőlegénye és A galaxis őrzői Pusztítója) fogja megölni egyik ellenfelét, hogy aztán kivívja maga ellen áldozata testvérének haragját. Ha másért nem is, hát azért mindenképp érdemes lesz megnézni, hogy az eredeti film főszereplője, Jean-Claude Van Damme miként áll helyt a főhős edzőjének szerepében. Az akciók pofásnak néznek ki és kellően ütősnek, a történet pedig elődjéhez méltón egyszavasnak tűnik - pont, ahogy szeretjük. Érzésem szerint azonban a Kickboxer reboot-jának nem feltétlen az eredeti filmmel kell majd felvennie a harcot, hanem a közelmúlt egy legjobb harcművészeti akciófilm-szériával, a Vitathatatlan-filmekkel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.