Hirdetés

Total Recall: Az emlékmás - Trailer (Update)

|

Ahogy ígértem, a mai nap folyamán meg is érkezett az első igazi trailer. Hát nézzük Colin Farrell mit tud kihozni ebből a remake - ből. Első ránézésre nem is lesz annyira rossz, mint gondolhattuk volna.

Hirdetés

Az eredeti filmet 1990-ben mutatták be nem kisebb nevek főszereplésével, mint Arnold Schwarzenegger vagy Sharon Stone. Mivel a mai világban a technikai fejlődés miatt újra lehet gondolni egy-egy filmet,  nem csodálkozom azon, hogy ebből is remake lett. Félve olvastam először a hírt, hogy Colin Farrell lesz majd a főszereplő, mert valljuk be őszintén, nem éppen akkora tesztoszteron bomba, mint a jó öreg Arnold. De a trailer alapján leszűrhetjük, hogy valószínüleg el fog bírni a szereppel, hiszen bemutatják az igazi "badass" mivoltát is. Farrell mellett két eyecandy-t is kapunk a filmbe Kate Beckinsale és Jessica Biel személyében.A direktori székben pedig Len Wiseman ül, aki az Underworld sorozatot és a Die Hard 4.0 - át rendezte. Vajon miért is Beckinsale a női főszereplő...? A tovább mögött a friss, ropógós és igencsak pörgős trailer.

Update: magyar feliratos előzetessel kiegészítve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.