Hirdetés

Total Recall: Az emlékmás - Tv Spot

|

Befutott Az emlékmás feldolgozásának újabb anyaga egy tv reklám képében, amelyben további jeleneteket láthatunk Colin Farrell főszereplésével. Vajon jobb lesz, mint Schwarzenegger volt?

Hirdetés

Az álmok a valóság. A megvásárolható álommal végre elérhetővé válik a régi vágy: a világ olyan, amilyennek akarjuk. Csak ki kell fizetni. Douglas Quaidet (Colin Farrell) egy Mars-utazás visszatérő álma kínozza. Felkeres egy céget, amely jutányos áron szép emlékeket ültet be, és egy idillikus marsi vakációt vásárol – álmában mégis titkos ügynök, aki a vörös bolygón folytatja élethalálharcát. És az álom ébren is folytatódik. A férfi lassanként rájön, hogy egy korábbi élete emlékei kísérthetik – ám az ezekről szóló emlékeket kitörölték az agyából. Egyszerre kénytelen nyomozni saját maga után és menekülni azok elől a támadók elől, akik ismeretlen okokból erednek utána. A nyomok a Mars-kólóniára vezetnek: ám ott újabb és újabb meglepetések várják a férfit.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.