Hirdetés

Előzetesen az Agymenők spin-offja, az Ifjú Sheldon

|

Minden legendának volt kezdete, csak azt nem értjük, hogy miért nem Al Bundy-val, vagy Chandler Binggel kezdték?

Hirdetés

Persze a válasz egyszerű, hiszen Al Bundyra is elsősorban azok emlékeznek, akik a 90'-es évekből ismerték és szerették meg Ed O'Neillt és nem a Modern családból és a Jóbarátoknak is már 13 éve, hogy vége. Ezzel szemben az Agymenők nem hogy a 11. évadát kezdi az ősszel, hanem a folyamatosan emelkedő (!!!) nézettség okán még két évadig biztosan nem maradunk kedvenc flúgos tudósaink nélkül.

Hirdetés

Ezt az őrületet meglovagolandó a CBS és a Warner úgy döntött, hogy egy előzmény spin-offba kezd, ami a fiatal - mármint a jelenleginél fiatalabb - Sheldon Cooper gyermekéveit mutatja be, 1989-ben. A mindössze 9 éves Sheldont Iain Armitage játssza, és míg anyját a... khmm... az anyasorozatban Laurie Metcalfe alakította, a karakter fiatalkori megfelelőjét a színésznő való életbeli lánya, Zoe Perry formálhatja meg. Sheldon apjának szerepében Lance Barber látható, akivel nehéz a kis minizseninek a kapcsolata, ahogy két testvérével is.

A Young Sheldon nem hagyományos sitcom lesz, mint neves felmenője, hanem leginkább A Goldberg-családra hajazó retro komédia, amelyben Sheldonnak már 9 évesen meg kell birkóznia hatalmas intelligenciájával... vagy méginkább középiskolai tanárainak, merthogy már oda jár, amit valahogy nehezen tolerál a környezete. Ezekről mind kapunk betekintést a most közzétett, 5 perces ízelítőben, amelyet a CBS a You Tube csatornájáról azóta rögvest le is szedett, viszont a sorozat Facebook oldalán - igaz csonkított képaránnyal - megtalálható.

A Young Sheldon pilotját egyébként az első két Vasembert, valamint az élőszereplős A dzsungel könyvét jegyző Jon Favreau dirigálta, a premier pedig az Agymenők 11. évadának kezdete után esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.