Hirdetés

Traileren a SyFy új zombisorozata, a Day of the Dead

|

Megint jönnek az élőhalottak.

Hirdetés

George A. Romero 1985-ös A holtak napja című filmjét ugyan sokan kevésbé sikerültebbnek tartják, de azért így is remek darab. Nem csak tematikailag érint érdekes kérdéseket, de atmoszférateremtésben, valamint effektekben is pazar darab (megannyi gore, megannyi belezés). Hogy miért kell ismét remake-elni, az egy nagyon jó kérdés, mindenesetre a SyFy megteszi és már előzetesünk is van hozzá. 

Hirdetés

A tízrészesnek szánt sorozat a képsorok alapján cseppet sem hajaz Romero eredetijére, úgyhogy azzal így élből nem tudjuk megvádolni, hogy szolgaian lemásolja az eredetit. Itt a hivatalos szinopszis szerint egy csapat túlélőt követhetünk nyomon, amint megpróbálják túlélni egy zombiinvázió első 24 óráját. Igazából ennyiből semmi pluszt nem ad, de nézzük csak a trailert: 

Azt láthatjuk, hogy a humort nem fogják kispórolni a szériából, ahogyan a vért és a belezést sem. Ez már jó hír. A cselekmény egy része olybá tűnik, hogy egy esküvőn, illetve lakodalomban fog zajlani, úgyhogy ez is szolgáltathat majd izgalmasan véres képsorokat, amúgy pedig mintha leginkább a poénkodásra és az explicit képsorokra akarták volna felhúzni a trailert és ezekkel megvenni a nézőket. A magam részéről kíváncsi vagyok az eredményre, mert egy jó zombihorror bármikor jöhet, még akkor is, ha alapvetően sokszor már lerágott csontnak minősül. A sorozat készítői Jed Elinoff és Scott Thomas lesznek, a főszerepekben pedig Keenan Tracy-t, Natalie Malaikát, Daniel Doheny-t, valamint Kristy Down Dinsmore-t is láthatjuk. A premier októberre várható. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.