Hirdetés

Egy másik életben - Lengyel Tamással jön az új magyar film

|

Ha meghalunk, tovább élünk?

Hirdetés

Jelenleg több izgalmasnak ígérkező magyar filmről is tudunk, de mindig akad olyan, amit nem látunk előre és csak szépen csendben, fű alatt érkeznek meg. Ilyen az Egy másik életben, ami már koncepciójánál fogva is nagy érdeklődésre tarthat igényt.

Hirdetés

A film Tasnádi István (Aranyélet, Terápia, Memo) és Veres Attila forgatókönyve alapján született (előbbi a kamerák mögé is beállt rendezőként) és olyan tehetségeket is láthatunk majd benne, mint Olasz Renátó (Aranyélet), Lengyel Tamás (Mi kis falunk), Molnár Áron (X - A rendszerből törölve), Anger Zsolt (A nyomozó), vagy éppen Mucsi Zoltán (Nekem lámpást adott az Úr Pesten). A tévéfilm maga a reinkarnáció kérdéskörét járja körbe, melyben Árpádot ismerhetjük meg, akit egy titokzatos cég keres meg egy nagyon fura kéréssel: vegyen részt egy programjukban, aminek keretén belül egy nemrég elhunyt milliárdos reinkarnációját keresik. Az érdekes alapötletet másfél órás játékidőben fogják kifejteni és merjük remélni, hogy az alkotók sikerrel fognak járni ebben.

Az Egy másik életben a Duna TV-n debütál, augusztus 29-én, 21:15-kor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.