Hirdetés

Traileren Idris Elba westernje, A vadnyugat törvényei szerint

|

Szólnak azok a hatlövetűek.

Hirdetés

Egy jó westernnek mindig örülünk, pláne akkor, ha olyan szimpatikus arcok szerepelnek benne, mint Zazie Beetz, Idris Elba, Regina King, Jonathan Majors, Delroy Lindo valamint LaKeith Stanfield. A Netflix legújabb, sztárokkal telezsúfolt produkciójában a vadnyugatra kalauzol bennünket, hogy egy potenciálisan vagány, lőporos mókában lehessen részünk. 

Hirdetés

A sztori Nat Love-ról (Jonathan Majors) fog szólni, akinek fülébe jut, hogy esküdt ellensége, Rufus Buck (Idris Elba) kiszabadult a börtönből - ezért felkerekedik piciny csapatával, hogy elkapja és megleckéztesse őt. Hogy a képlet ne legyen olyan egyszerű, magának Rufus-nak is van ám csapata, akik legalább olyan elszántak és profik, mint amilyen az ellenfél bandája. Na de nézzük csak azt a trailert: 

Az előzetes alapján egy rendkívül szórakoztató és stílusos, humort és badass momentumokat sem nélkülöző akció-westernnek tűnik - igazán szomorú lenne, ha végül valami unalmasabb kerekedne belőle. A film egy másik szempontból is érdekesnek bizonyul: javarészt fekete színészeket vonultat fel, ami azért még mindig ritkaság egy western esetében (Tarantino Django elszabadul-ja is kvázi unikumnak számított ebből a szempontból), hiszen ez egy olyan műfaj, amely eddig a hosszú évtizedek során inkább hanyagolta ezt a réteget.

A The Harder They Fall-t Jeymes Samuel írta és rendezte, neki ez lesz az első nagyjátékfilmje, a producerek között pedig ott találjuk Jay-Z és James Lassiter mellett Lawrence Bender-t, aki több Tarantino-filmhez is adta már a nevét. A film valamikor ősszel kerül bemutatásra és limitáltan a mozivásznakra is el fog jutni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.