Hirdetés

Trailerrel hangolódhatunk a Star Trek: Különös új világok 2. évadára

|

Pike, Spock és a többiek folytatják az utat, hogy eljussanak oda, ahová még ember nem merészkedett.

Hirdetés

Miközben a Star Wars franchise folyamatosan bővül (nemrég jelentettek be három mozifilmet is a számos sorozat mellé), a Star Trek szénája már nem áll ilyen fényesen. A Chris Pine és Zachary Quinto nevével fémjelzett Star Trek 4 elkészüléséről ugyan volt hír, de azóta síri csend honol a projekt körül. Szériák tekintetében pedig a Star Trek Discovery-ből ugyan már az ötödik évad érkezik, azonban felemás a fogadtatása a rajongók körében. A lelket eddig a Patrick Stewart főszereplésével készült és már három évadot is megért Star Trek: Picard tartotta többnyire a rajongókban, aztán bemutatkozott tavaly a Star Trek: Különös új világok (Star Trek: Strange New Worlds), amely remekül megidézte a franchise szellemiségét. 

Nálunk a SkyShowtime-on nézhető az 1966-os Star Trek előzményeként szolgáló sorozat, amelyben Christopher Pike kapitány (Ansoun Mount) vezetésével az Enterprise járja az űr végtelenjét válogatott csapatával, akik között ott van Spock (Ethan Peck) és Uhura (Celia Rose Gooding) is.  

Hirdetés

Aki látta az első évadot, az jól tudja, hogy milyen cliffhangerrel ért véget, amiképpen azt is, hogy Pike kapitány látta előre a sorsát, szóval mindenképpen érdekes lesz nézni, hogy miképpen jutunk el odáig, és miképpen oldják fel a szezon végi problémát. A második évad első kedvcsinálója azt ígéri, hogy újfent érzelemben, drámában és humorban gazdag epizódokra számíthatunk, de értelemszerűen csak az nézzen bele, aki már látta az elődöt, akkor viszont szinte kötelező: 

A Star Trek: Különös új világok 2. évada június 15-én fog elrajtolni a Paramount+-on, remélhetőleg mi is megkapjuk majd azonnal az új részeket a SkyShowtime-on keresztül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.