Hirdetés

Előzetest kapott a Cosmoball című orosz sci-fi, ami egy sportos Valeriannak tűnhet

|

A látványra nem nagyon lesz majd panasz az előzetes alapján.

Hirdetés

Fogalmunk sincs, mit szívnak az orosz filmkészítők, de a Cosmoball előzetese láttán nyugodtan kijelenthetjük, hogy valószínűleg mindent is, kétszer. Idén ugyanis egy minden eddiginél elszálltabb, őrültebb, eposzokba illőbbnek ígérkező sci-fivel érkeznek, amelyben első ránézésre konkrétan minden ötletüket belepakolták a készítők. Lesz itt extrém sport, űrlények, látványos űrcsata, cuki robot, színes-szagos látványvilág. De vajon történet is?

Hirdetés

A film leírása szerint egy hatalmas űrhajó lebeg a Föld felett, amely egy sci-fi futballra hasonlító sporteseménynek otthont adó stadion.  Ez a játék a  Cosmoball. Egy ember, aki ismeretlen eredetű természetfeletti erővel rendelkezik, csatlakozik a forrófejű szuperhősök csapatához, akik cserébe segítenek az édesanyja halálos betegségének meggyógyításában. Hamarosan egy minden eddiginél veszélyesebb fenyegetés is felüti a fejét, amely az egész galaxist fenyegeti.

A filmet Oroszországban már tavaly bemutatták, az Egyesült Államokban valamikor 2021-ben számíthatnak rá, de hazai megjelenési dátum még nincs. Ti néznétek moziban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.