Hirdetés

Trailert kapott A kukorica gyermekei című Stephen King-mű új feldolgozása

|

A premier már itt van a sarkon.

Hirdetés

1984-ben mutatták be az első A kukorica gyermekei című természetfeletti slasher horrorfilmet Linda Hamilton (Terminátor-filmek) főszereplésével, amely rengeteg folytatást és egy remake-et is megélt, ám sosem lett igazán sikeres franchise. Hollywood azonban újfent fantáziát látott ebben a történetben, így ismét megpróbálkoztak vele, ami már lassan két éve leforgott, csakhogy a covid és egyéb okok miatt idáig húzódott a bemutatója.

Hirdetés

A történet szerint egy haldokló kukoricaföldön egy szellem által megszállt tizenkét éves nebraskai kislány toborozza maga köré a kisváros többi gyerekét, hogy véres ámokfutásba kezdjenek, és megöljenek minden ellenszegülőt és felnőttet, akit csak tudnak a környéken.

A filmet Kurt Wimmer (Törvénytisztelő polgár, Equilibrium - Gyilkos nyugalom) írta és rendezte, a főbb szerepekben pedig Elena Kampouris (Jupiter hagyatéka, Mielőtt elmegyek), Kate Moyer (Tizenegyes állomás, Ha szólít a remény), Alyla Browne (Kilenc idegen, Háromezer év vágyakozás) és Mike Duncan (Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, Mátrix) lesznek láthatóak.

A film a tengerentúlon március 3-án érkezik a mozikba, ám mindössze 18 napot lesz csak műsoron, mivel utána rögtön VOD szolgáltatókon és digitálisan is elérhetővé válik március 21-én.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.