Hirdetés

Trailert kapott a Shop-stop 3, Jay és Néma Bob is beköszön

|

Ahogy az várható volt, a régi gárda összes fontosabb tagja feltűnik majd a szeptemberben érkező folytatásban.

Hirdetés

Kevin Smith karriere a 2006-os Shop-Stop 2 óta finoman fogalmazva sem a várakozásoknak megfelelően alakult.  A Zack és Miri pornót forgat messze nem ért el olyan átütő sikert, mint ahogy azt az író-rendező remélte, a Két kopperre és a Veszett világra pedig már sanszosan a készítőik sem emlékeznek. Míg a Yoga Hosers-hez hasonló próbálkozások egyedül arra voltak jók, hogy komoly vita kezdődjön arról, hogy a drogokat elvileg csak rekreációs céllal fogyasztó Smith munkásságára nem hat-e ki a szenvedélye. Szerencsére azonban a 2019-es Jay és Néma Bob reboot arra utal, hogy a férfi levonta a megfelelő konzekvenciákat, és remélhetőleg a Shop-stop harmadik felvonásában sem fogunk csalódni.

Hirdetés

Az Amerikai Egyesült Államokban szeptember 13-án, illetve szeptember 15-én debütáló alkotás története ezúttal Randall (Jeff Anderson) körül forog. Az egy súlyos szívrohamon átesve az egész pályafutását átgondoló bajkeverő eltökéli, hogy egy, az életéről szóló filmmel biztosítja magának a halhatatlanságot. Ehhez persze igénybe veszi régi cimborái, vagyis Dante (Brian O'Halloran) , Elias (Trevor Fehrman), Jay (Jason Mewes) és Néma Bob (Kevin Smith) segítségét. Ahogy az ennyiből is kikövetkeztethető, a régi kedvencek kivétel nélkül visszatérnek - máskülönben aligha lenne értelme a harmadik felvonásnak. De rajtuk kívül Rosario Dawson, Marilyn Ghigliotti, Justin Long és Ben Affleck is feltűnnek a szériát trilógiává bővítő epizódban. Íme az előzetes magyar felirattal:

Ti meg fogjátok nézni a folytatást?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.