Hirdetés

Trailert kapott a Star Wars: The High Republic, a Csillagok háborúja új korszaka

|

Egy korokon átívelő megasztorit ígérnek a készítők.

Hirdetés

Végre befutott az első előzetes a Disney következő nagy durranásának tervezett sztoriszálához, a Star Wars: The High Republic-hoz, amely időben kétszáz évvel a Baljós árnyak eseményei előtt játszódik majd (vagy legalábbis ott veszi kezdetét), és a Köztársaság, illetve a "kerekasztal Jedijeinek" békés korszakát öleli majd fel.

Hirdetés

Az események katalizátoraként egy "nagy katasztrófa" nevezetű esemény fog szolgálni, melynek hatásaként egy új gonosz erő, az űrvikingként jellemzett Nihil is ébredezni kezd, az előzetes alapján pedig a harc egyenesen az Erő irányításáért zajlik majd. 

Érdekesség az egészben, hogy ez a nagy, átívelő történet több médiumon keresztül, úgy mint könyveken, képregényeken és egyéb módokon lesz elmesélve, ráadásul a tervek szerint egy animációs sorozat is érkezik majd ezen a néven ebbe a korba, amely tovább meséli, illetve bővíti ezt a történetfolyamot. Íme a magyar feliratos előzetes:

A GameStaron további részleteket is olvashattok róla, valamint videóban is összefoglalták a korszakot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.