Hirdetés

Trailert kapott Bruce Willis egyik utolsó filmje, a Vendetta

|

A Vertical Entertainment nyilvánosságra hozta a Vendetta című indie akcióthriller hivatalos előzetesét.

Hirdetés

A sztori szerint William Duncan (Clive Standen) lányát brutálisan meggyilkolják, és a törvényes igazságszolgáltatás nem tesz semmit, így a saját kezébe veszi a bűnösök megleckéztetését, és elindul a megtorlás. Miután megölte az utcai gengsztert, aki közvetlenül felelős volt a lány haláláért, egy háború kellős közepén találja magát a gengszter testvérével és a bandájával, akik szintén bosszúra szomjaznak. A főszerepekben feltűnik még Theo Rossi, Mike Tyson, Thomas Jane és Bruce Willis, aki ebben a filmben nem a hőst, hanem a rosszfiút alakítja.

Hirdetés

Elsőre egy átlagos, nem túl jó akciófilmnek tűnik a Vendetta, ami különösen szomorú, mióta kiderült Bruce Willis betegsége és visszavonulása. A Vendetta írója és rendezője Jared Cohn számos B-kategóriás film rendezője, köztük az Underground Lizard People, a Buddy Hutchins, a God's Club, a Little Dead Rotting Hood, a Devil's Domain, és még hosszan sorolhatnánk. Nézzétek meg ti is: 

A film 2022. május 17-től startol az amerikai mozikban, a magyar premier dátumát még nem tudni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.