Hirdetés

Trainspotting 2 előzetes - 20 év után újra együtt vadulnak a srácok

|

A történelem 20 év múltán megismétli önmagát.

Hirdetés

Pontosan 20 éve annak, hogy megjelent a Trainspotting, amely a 80-as évek elején egy csapat heroinfüggő edinburgh-i fiatal életébe engedett betekintést. Danny Boyle egy remek fekete komédiát készített az azonos című Irvine Welsh regényből. Habár Welsh tovább folytatta Rentonék történetét, több filmes adaptáció nem született, ezidáig. Ugyanis két évtized után újra összeállt a rég megismert banda, megismétli önmagát a történelem.

Hirdetés

Az első képsorok alapján már láthatjuk, hogy az első részt is jellemző rendkívül szokatlan kamera mozgások, beállítások és képi allegóriák az új filmből sem maradnak ki. Erre a két percre is kijut belőlük jó pár, ahogy a nosztalgiafaktort növelő apróságokból, főképp az első részre visszautaló belső poénokból. Remélhetőleg ez nem fogja elvinni túlságosan a "múlt" irányába a filmet. Azt, hogy ennyi év kihagyás miként hat majd a folytatásra, csak január 27-én tudjuk meg.

A Trainspotting 2 első előzetesét odafent láthatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.