Hirdetés

Trance - Traileren a 127 óra alkotójának új filmje (Update)

|

Danny Boyle nevét valószínűleg már mindenki ismeri egy-egy alkotásból és az utóbbi időkben James McAvoy nevére sem kell rákeresnünk kérdő tekintettel.

Hirdetés

A Gettómilliomos, a 127 óra, a Sekély Sírhant, a Trainspotting és a 28 nappal később című filmek rendezője, Danny Boyle újra elemében van. Trance című legújabb bűnügyi thrillere megkapta első előzetesét, a főbb szerekben pedig James McAvoy, Rosario Dawson és Vincent Cassel brillírozhat. A történet középpontjában Simon (McAvoy) áll, aki szövetséget köt Franc (Cassel) karakterével és annakl bandjával, majd meglovasítanak egy drága festmény. Simon azonban fordulatot visz a dologba és ellopja a már ellopott képet. Franc bosszút áll rajta és fenyítést alkalmaz főszereplőnkön, aki ennek hatására elveszíti az emlékezetét és a festmény holléte is kimegy az agyából. Ekkor kerül elő Elizabeth (Dawson), aki hipnotikus terápiával próbál meg segíteni visszaemlékezni Simon barátunknak. Kellően kusza? A film 2013. március 27-én debütál az Egyesült Királyságban, a magyar dátum még nem ismet.

Update: feliratos előzetessel ellátva.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.